ȘTIRI DESPRE CAMPANIE

1000 RPG pentru Brigada 41 Mecanizată

Ministerul Apărării din Republica Cehă
PATRONAJUL CAMPANIEI

Pentru Brigada 41 Mecanizată, dorim să cumpărăm 1.000 de arme antitanc RPG-75 M, care le vor permite să distrugă echipamentul greu al invadatorilor ruși. Este cadoul nostru pentru Putin cu ocazia celei de-a 55-a aniversări a ocupației sovietice a Cehoslovaciei.

RON
942105
7872
COLECTAȚI DIN
RON
939286
DONATORI

În primul rând, să vorbim despre RPG - o grenadă reactivă antitanc. Am comandat o mie de astfel de arme de la un producător ceh de renume. Și ce am ales? RPG-75 M este o armă de mână, fără recul, cu o grenadă cumulativă încorporată pentru o singură utilizare. Este concepută pentru a distruge tancuri și alte vehicule blindate. RPG-75 are un efect cumulativ asupra unui blindaj omogen de 300 mm la o distanță de 300 m. Arma are un aranjament telescopic în poziția de transport, cu o lungime de 630 mm. În poziția de luptă, lungimea armei este de 890 mm. Viteza inițială a proiectilului este de 189 m/s.

ȘTIRI

Ne pare rău, nu au fost găsite informații despre acest bloc în baza de date.

AJUTAȚI-NE SĂ ÎMBUNĂTĂȚIM TRADUCEREA SITE-ULUI

icon translate

Această versiune a site-ului este tradusă de un traducător automat și poate conține erori. Dacă doriți să îmbunătățiți calitatea site-ului, vă rugăm să ne contactați.

VREAU SĂ AJUT LA TRADUCERE
O echipă foarte mică din Republica Cehă se află în spatele proiectului Gift for Putin. Se ocupă de tot, de la aranjamentele de achiziție, la marketing și până la soluții tehnice. Dacă doriți să ajutați la colectarea de fonduri în străinătate, alăturați-vă nouă. Glorie Ucrainei!
SUMA COLECTATĂ:
RON165 431 395
icon star image
DONATORI:
289 562
icon star image
ZILE DE RĂZBOI:
817
icon star image
STRÂNGERE DE FONDURI PENTRU ARME DESTINATE UCRAINEI