Vehicule blindate pentru Legiunea Străină

Malcolm Nance
PATRONAJUL CAMPANIEI

Batalionul al treilea al Legiunii Internaționale din Ucraina are nevoie urgentă de mai multe vehicule blindate pentru a asigura o mai mare securitate pentru soldații desfășurați în cele mai grele lupte de pe front. Am reușit să obținem vehiculele necesare de la un dealer din Marea Britanie și acum vă cerem ajutorul pentru a strânge fondurile necesare achiziționării lor.

RON
109808
313
COLECTAȚI DIN
RON
2019785
DONATORI

OBIECTIVUL CAMPANIEI

Batalionul al treilea al Legiunii Internaționale din Ucraina este o unitate formată din voluntari din Statele Unite, Canada, Marea Britanie și Europa. Deoarece aici servesc soldați foarte experimentați, aceștia sunt adesea implicați în cele mai grele lupte și, în prezent, au cea mai mare nevoie de o securitate sporită în timpul acțiunilor și în timpul transportului către poziții. Acesta este scopul pentru care sunt concepute vehiculele pe care le construim în această campanie.

În special, avem nevoie de un camion blindat greu cu tracțiune integrală pentru a asigura transportul în siguranță al trupelor și jeepuri blindate. Acestea vor fi completate de vehicule ușoare ale armatei pentru deplasările operaționale. Obiectivul principal al campaniei este de a proteja viețile soldaților noștri care în prezent mor sau sunt răniți în timp ce se deplasează spre pozițiile lor.

CE SE VA ACHIZIȚIONA?

Baza campaniei este o mașină de patrulare blindată Pinzgauer cu tracțiune integrală 6x6. Vehiculul va fi achiziționat din rezervele armatei, în stare perfectă. Pinzgauer este un vehicul militar testat, produs încă din anii 1960 și care face parte din dotarea armatelor americană, britanică și ucraineană. Prin urmare, în Ucraina există o mulțime de piese de schimb și de persoane care pot asigura service-ul acestor vehicule.

De asemenea, dorim să achiziționăm patru jeep-uri blindate pentru deplasarea în siguranță pe câmpul de luptă, precum și patru ATV-uri ușoare modificate, care, deși nu oferă la fel de multă protecție, asigură viteză și o mai bună coordonare a unității.

LOGISTICĂ

Am reușit să obținem vehiculele de la un dealer de echipamente militare din Marea Britanie. Am obținut documentația necesară și permisele de export și suntem pregătiți să transportăm echipamentul în Ucraina. Vehiculele vor fi predate direct soldaților Batalionului 3 fără niciun intermediar și vor fi supuse unei verificări de service înainte de desfășurare.

GALERIE

Omlouváme se, nebyl nalezen žádný obrázek.

AJUTAȚI-NE SĂ ÎMBUNĂTĂȚIM TRADUCEREA SITE-ULUI

icon translate

Această versiune a site-ului este tradusă de un traducător automat și poate conține erori. Dacă doriți să îmbunătățiți calitatea site-ului, vă rugăm să ne contactați.

VREAU SĂ AJUT LA TRADUCERE
O echipă foarte mică din Republica Cehă se află în spatele proiectului Gift for Putin. Se ocupă de tot, de la aranjamentele de achiziție, la marketing și până la soluții tehnice. Dacă doriți să ajutați la colectarea de fonduri în străinătate, alăturați-vă nouă. Glorie Ucrainei!
SUMA COLECTATĂ:
RON132 500 198
icon star image
DONATORI:
207 567
icon star image
ZILE DE RĂZBOI:
727
icon star image
STRÂNGERE DE FONDURI PUBLICE PENTRU ARME DESTINATE UCRAINEI*