Elicopter Sikorsky UH-60 Black Hawk pentru Ucraina

Ministerul Apărării din Republica Cehă
PATRONAJUL CAMPANIEI

Avem oportunitatea de a cumpăra un elicopter Sikorsky UH-60 Black Hawk folosit. Am numit elicopterul Čestmir și dorim să îl trimitem în luptă cât mai curând posibil. În cea mai mare campanie a noastră de până acum, încercăm nu doar să achiziționăm un singur aparat, ci mai ales să avertizăm pe toată lumea că Ucraina are nevoie disperată de o forță aeriană modernă pentru a ne apăra pe toți de invazia rusă.

RON
7223552
11930
COLECTAȚI DIN
RON
20592643
DONATORI

Obiectivul campaniei

Să cumpărăm un Black Hawk, unul dintre puținele din Europa aflate în mâini private. Ne-am consultat cu experți și cu partea ucraineană cu privire la prețul de puțin peste 100 de milioane de coroane. Aparatul datează din anii 1980 și a fost inspectat de către experți ucraineni în aviație. Este în stare bună și, dacă reușim să îl obținem, va fi folosit pentru operațiuni de către serviciile de informații militare ucrainene, care doresc să îl desfășoare în operațiuni speciale și să îl folosească pentru pregătirea piloților. Este important de știut că această organizație deține și utilizează deja cel puțin unul dintre aceste aparate.

Sarcina noastră este de a strânge mulți bani pentru Čestmír și avem mare nevoie de ajutor în acest sens.

Ce se va achiziționa

Un elicopter Sikorsky UH-60 Black Hawk complet operațional. 

Elicopterul este echipat cu rotoare cu patru pale, principale și de coadă, propulsate de două motoare General Electric T700 cu turboreactoare. UH-60 are o gamă largă de aplicații pentru misiuni, inclusiv transportul de trupe, războiul electronic și evacuarea aeromedicală. Cu o încărcătură utilă internă de 1.200 kg sau o încărcătură utilă externă de 4.100 kg, poate transporta 11 soldați cu echipament sau un obuzier și echipaj. Avionica include un sistem de navigație GPS și poate fi echipat cu un sistem de aripă ESSS pentru a transporta rezervoare de combustibil și arme de până la 4.500 kg, inclusiv rachete și rachete de croazieră.


Transport și predare

După achiziție, îl vom transporta pe Čestmír în Ucraina cu ajutorul Ministerului Apărării din Republica Cehă, unde îl vom preda serviciilor de informații militare ucrainene, care l-au solicitat de la noi.

GALERIE

Omlouváme se, nebyl nalezen žádný obrázek.

AJUTAȚI-NE SĂ ÎMBUNĂTĂȚIM TRADUCEREA SITE-ULUI

icon translate

Această versiune a site-ului este tradusă de un traducător automat și poate conține erori. Dacă doriți să îmbunătățiți calitatea site-ului, vă rugăm să ne contactați.

VREAU SĂ AJUT LA TRADUCERE
O echipă foarte mică din Republica Cehă se află în spatele proiectului Gift for Putin. Se ocupă de tot, de la aranjamentele de achiziție, la marketing și până la soluții tehnice. Dacă doriți să ajutați la colectarea de fonduri în străinătate, alăturați-vă nouă. Glorie Ucrainei!
SUMA COLECTATĂ:
RON132 500 198
icon star image
DONATORI:
207 567
icon star image
ZILE DE RĂZBOI:
727
icon star image
STRÂNGERE DE FONDURI PUBLICE PENTRU ARME DESTINATE UCRAINEI*