ȘTIRI DESPRE CAMPANIE

Ajutor de urgență pentru un spital de copii din Kiev

Dárek pro Putina
PATRONAJUL CAMPANIEI

La 8 iulie, atacuri cu rachete au avariat grav spitalul pentru copii Ochmatdyt din Kiev, provocând numeroase victime. Lansăm o colectă bisăptămânală pentru a sprijini reparațiile și îngrijirea imediată. Toate donațiile vor fi donate direct spitalului. Ajutorul dumneavoastră este necesar de urgență. Donați acum

RON
1468289
3840
COLECTAȚI DIN
RON
0
DONATORI

Întreaga lume civilizată este șocată de atacurile barbare cu rachete asupra spitalului pentru copii Ochmatdyt din Kiev și a altor obiective civile din Ucraina, efectuate de Federația Rusă în dimineața zilei de 8 iulie. Zeci de morți, sute de răniți și, printre altele, deteriorarea celui mai mare spital pentru copii din Ucraina. Colegii noștri de la Fundația "Viitorul pentru Ucraina" lucrează chiar acum cu această instituție, iar copiii tratați acolo urmau să ajungă în următoarele săptămâni pentru reabilitare la un centru spa din Republica Cehă. Știm de la medicii care îi tratează că spitalul afectat abia începe să evalueze pagubele și va avea nevoie de bani în următoarele săptămâni. Prin urmare, am decis să lansăm această strângere rapidă de fonduri. O vom lăsa deschisă timp de 14 zile și apoi vom găsi o modalitate de a transfera toate fondurile strânse în acest fel printr-un contract de donație adecvat către acest spital, ca o ușurare rapidă pentru a ajuta la pagubele acestui atac insidios și inuman.

ȘTIRI

Ne pare rău, nu au fost găsite informații despre acest bloc în baza de date.

AJUTAȚI-NE SĂ ÎMBUNĂTĂȚIM TRADUCEREA SITE-ULUI

icon translate

Această versiune a site-ului este tradusă de un traducător automat și poate conține erori. Dacă doriți să îmbunătățiți calitatea site-ului, vă rugăm să ne contactați.

VREAU SĂ AJUT LA TRADUCERE
O echipă foarte mică din Republica Cehă se află în spatele proiectului Gift for Putin. Se ocupă de tot, de la aranjamentele de achiziție, la marketing și până la soluții tehnice. Dacă doriți să ajutați la colectarea de fonduri în străinătate, alăturați-vă nouă. Glorie Ucrainei!
SUMA COLECTATĂ:
RON170 387 571
icon star image
DONATORI:
300 254
icon star image
ZILE DE RĂZBOI:
878
icon star image
STRÂNGERE DE FONDURI PENTRU ARME DESTINATE UCRAINEI