ȘTIRI DESPRE CAMPANIE

Thermonator 3T - escadron de drone pentru armata ucraineană

Dárek pro Putina
PATRONAJUL CAMPANIEI

Forțele armate ucrainene ne-au cerut să livrăm rapid sute de drone de recunoaștere Mavic 3 T de înaltă performanță. Am reușit să „rezervăm” acest număr extrem de mare și să concepem o modalitate de a le pune rapid în mâinile forțelor speciale. Vă rugăm să ne ajutați cu această livrare.

RON
1404300
2460
COLECTAȚI DIN
RON
2500000
DONATORI

Obiectivul campaniei:

Cumpărarea a 100 de drone Mavic 3 T, pe care am reușit să le rezervăm și pe care trebuie să le plătim cât mai curând posibil și să le transportăm în Ucraina, unde le așteaptă forțele speciale. Aceste drone sunt foarte greu de procurat în număr mare și sunt un instrument cu adevărat esențial pentru soldații de pe linia întâi.‍

Ce se va achiziționa

Mavic 3T este o dronă comercială care și-a găsit locul pe câmpul de luptă. Este o cameră termică zburătoare de ultimă generație care a schimbat multe dintre conceptele de lungă durată privind camuflarea în aer liber, deoarece Mavic 3T vede cu strălucire atât ziua, cât și noaptea ceea ce altfel este camuflat pentru a se amesteca în natură. Dronele DJI Mavic 3T sunt acum echipamente esențiale pentru fiecare unitate de luptă. Ele ajută dronele FPV să localizeze țintele, să detecteze forțele inamice care se adună și soldații inamici ascunși. De asemenea, ele ajută la salvarea de vieți, căutând răniți 24/7. Acest tip de drone poate fi, de asemenea, desfășurat pentru a localiza minele antitanc și minele fluture în condiții ideale.‍

‍Logistică și predare-primire

O echipă formată din persoane de la inițiativa I Drive Drones și de la Agenția Aerospațială Cehă se va ocupa de modificare, transport și instruire. Aceasta este o echipă de experți de top cu care lucrăm de mult timp.

ȘTIRI

Ne pare rău, nu au fost găsite informații despre acest bloc în baza de date.

AJUTAȚI-NE SĂ ÎMBUNĂTĂȚIM TRADUCEREA SITE-ULUI

icon translate

Această versiune a site-ului este tradusă de un traducător automat și poate conține erori. Dacă doriți să îmbunătățiți calitatea site-ului, vă rugăm să ne contactați.

VREAU SĂ AJUT LA TRADUCERE
O echipă foarte mică din Republica Cehă se află în spatele proiectului Gift for Putin. Se ocupă de tot, de la aranjamentele de achiziție, la marketing și până la soluții tehnice. Dacă doriți să ajutați la colectarea de fonduri în străinătate, alăturați-vă nouă. Glorie Ucrainei!
SUMA COLECTATĂ:
RON170 387 571
icon star image
DONATORI:
300 254
icon star image
ZILE DE RĂZBOI:
878
icon star image
STRÂNGERE DE FONDURI PENTRU ARME DESTINATE UCRAINEI